Weekendje Praag boeken

Een weekendje Praag is natuurlijk zo geboekt. Voer bij een van de specialisten als GaSamen.nl of Stedentrips.nl de gewenste data en andere voorkeuren in en je krijgt een mooi overzicht van direct boekbare mogelijkheden. Wil je echter wat meer flexibiliteit of meer controle over de mogelijkheden en kosten, dan hebben we hieronder wel wat tips voor je.

Boek een complete stedentrip Praag (reis & verblijf)

Boek eenvoudig en snel een complete stedentrip (reis en verblijf) bij één aanbieder. Dit kan bij een reisorganisatie als TUI.nl of bij echte stedentrip specialisten als GaSamen.nl en Stedentrips.nl.

GaSamen.nl * Boek complete stedentrips.
* Boek “Vlucht + hotel”, “Bus + hotel” of “Eigen vervoer”.
Stedentrips.nl * Boek complete stedentrips.
* Boek “Vlucht + hotel”, “Trein + hotel” of “Eigen vervoer”.
Expedia.nl * Boek complete stedentrips.
* Zoek voor “Vlucht + Hotel”.
* Combineer hotel en vlucht naar wens.

Boek een los vliegticket

Uiteraard kun je naar Praag vliegen met de KLM of Czech Airlines, beiden vanaf Amsterdam. Er vliegen ook enkele lowcost airlines op Praag. Tickets kun je op de sites van de aanbieders zoeken en boeken. Vliegen naar Praag regel je gemakkelijk online bij Transavia (vanaf Eindhoven). Datzelfde geldt voor Easyjet (vanaf Amsterdam). Maar, je kunt ook via Cheaptickets.nl of Worldticketcenter.nl in 1x alle aanbieders (ook de lowcostairlines!) vergelijken en boeken. Onze tip: doorzoek beide sites, want de prijzen van hetzelfde ticket kunnen op beide sites nog verschillen.

CheapTickets.nl
Worldticketcenter.nl

Boek een los hotel in Praag

Een hotel kan het beste geboekt worden via de grotere boekingsites. Per aanbieder kunnen de prijzen van hetzelfde hotel ook nog aardig verschillen. Dus, ook hier is het (net als bij de vliegtickets) raadzaam om even op meerdere boekingssites te zoeken. Wij hebben goede ervaring met onderstaande aanbieders, allen grote en betrouwbare aanbieders.

 

Booking.com * Laagste prijs garantie
* Geen boekingskosten
Expedia.nl * Meer dan 1 miljoen accommodaties
* Gratis wijzigen of annuleren
Agoda.nl * Beste prijsgarantie
* Extra korting door spaarsysteem

Boek een los appartement in Praag

In plaats van een hotel, zou je ook eens kunnen kijken naar een appartement. Een eigen keuken heeft voor een stedentrip misschien geen grote meerwaarde, maar vaak heb je ook flink wat meer ruimte dan op een hotelkamer. Dat kan wel prettig zijn. Zeker ook als je met meer dan 2 personen reist. Vaak zijn de appartementen in Praag ook wel goedkoper dan de hotels.

KopalTravel.nl * Kleine aanbieder met 6 appartementen in Praag.
Expedia.nl * Veel appartementen in Praag.